Πολιτική-Τιμές-Ειδικές Προσφορές Δωμάτια- Διαμερίσματα στην Καρδαμύλη

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ  

Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρησή μας συμμορφώνεται στο πλαίσιο προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που θέτει ο νέος Κανονισμός 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που σας ταυτοποιούν, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ταχυδρομική σας διεύθυνση κ.α. Η επιχείρηση μας δεν συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα, εκτός κι αν τα έχετε παράσχει εσείς ρητά και για συγκεκριμένο σκοπό και εφόσον έχετε δώσει την συγκατάθεση σας για την χρήση τους.

 

Η επιχείρηση αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα για την συμπλήρωση του βιβλίου πόρτας, η οποία είναι υποχρεωτική βάσει νόμου και τα χρησιμοποιεί, μόνο εφόσον δώσετε την συγκατάθεση σας, για την αποστολή ενημερωτικού υλικού (έντυπο αξιολόγησης, πακέτα προσφορών κ.α.).

 

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να κοινοποιήσει πληροφορίες που σας αφορούν, εάν η νομοθεσία την υποχρεώνει σχετικά ή εάν η κοινοποίηση αυτή απαιτείται από τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, από διοικητικές αρχές ή όργανα επιβολής του νόμου.

 

Η επιχείρηση εγγυάται ότι δεν θα προβεί σε διαβίβαση, κοινοποίηση, παραχώρηση κ.λπ. των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους για οποιοδήποτε σκοπό ή χρήση αλλά δύναται να σας αποστέλλει ενημερωτικό υλικό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό από την επιχείρησή μας, τσεκάρετε το παρακάτω κουτάκι:

 

Δεν συμφωνώ να λαμβάνω ενημερώσεις από την επιχείρηση σας.

 

Υπογραφή πελάτη


  * Έκπτωση 10% για διανυκτερεύσεις από τρεις μέρες και πάνω (εξαιρούνται οι μήνες του Ιουλίου και του Αυγούστου)

**Για κάθε επιπλέον άτομο στα διαμερίσματα και στα δωμάτια επιβάρυνση €12 την ημέρα

***Πρωινό: € 8  


Παρακαλούμε σημειώστε ότι μια προκαταβολή 25% με 50% της αντίστοιχης αξίας της κράτησης (μεταφορά σε αριθμό τραπεζικού λογαριασμού) απαιτείται κανονικά για να ισχύει η κράτηση σας. Οι κρατήσεις εξασφαλίζονται με απόδειξη, και επιβεβαίωση κράτησης για το συγκεκριμένο κατάλυμα, των ημερομηνιών κράτησης και της κατάθεσης σας. Ακολούθως διαβιβάζονται σε σας μέσω e-mail/φαξ/ταχυδρομείου. Αυτή είναι η τυπική διαδικασία.

 

Πληροφορίες και κρατήσεις

 
Τηλ: (+30) 27210 73516

Κιν: (+30) 693 266 2668
Φαξ: (+30) 27210 73259


E-mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Http: www.skardamoula.gr

 

Αριθμός ειδικού σήματος Λειτουργιας Ε.Ε.Δ.
Α) 12/49/Κ/11/2Κ/01572/0/0/
Β) 12/49/Κ/12/2Κ/01573/0/0/

 

 

May/June/Sept

July-Aug

Oct-April

Studio (2 guests):

€50

€60

€40

Studio (3 guests):

€60

€65     

€50     

Apartment(2 guests)

of 2 spaces

€80

€95

€70